RETOURBELEID

Als je om wat voor reden dan ook je bestelling wilt retourneren of ruilen, staan ​​we klaar om je te helpen! Ruilen of retourneren kan binnen 14 dagen na ontvangst van jouw bestelling.

Je kunt jouw artikel retourneren voor winkeltegoed, een ander product of een terugbetaling via de oorspronkelijke betaalmethode. 

Voor artikelen die op aanvraag zijn gekocht geldt een ander beleid (zie een na laatste punt).


Hoe retourneer ik mijn bestelling en wat zijn de voorwaarden?

  • Stuur binnen 14 dagen na ontvangst van jouw bestelling een e-mail naar flaatch@gmail.com met jouw naam, volledige adres, en ordernummer. Wij beantwoorden uw aanvraag binnen 3 dagen en versturen daarbij verdere instructies over jouw retourzending.
  • De geretourneerde artikelen moeten voorzien zijn van labels en in originele verpakking worden geretourneerd. Geretourneerde artikelen die tekenen van slijtage, gebruik of beschadigingen vertonen of die aangeven dat ze niet overeenkomen met de artikelen die oorspronkelijk via onze website zijn besteld, worden niet door ons team in behandeling genomen. 
  • Geretourneerde artikelen moeten in een apart verzendpakket worden verzonden om schade aan het originele artikel en de verpakking te voorkomen.  Flaatch heeft het recht om jouw retouraanvraag te weigeren als de originele verpakking beschadigd is of als je het artikel niet hebt geretourneerd volgens onze retourvoorwaarden.
  • Verzendkosten gemaakt tijdens het retourneren van jouw bestelling worden niet vergoed door Flaatch. De klant zal ervoor moeten zorgen dat er een betrouwbare logistieke dienstverlener wordt gekozen en dat het artikel wel wordt afgeleverd in het magazijn van Flaatch. 
  • Als jouw retourzending wordt geaccepteerd, wordt het bedrag van de schoenen bijgeschreven op jouw oorspronkelijke betaalmethode. Als je voor een omruiling hebt gekozen, ontvang je een e-mail met de nieuwe bestelling. Het kan tot 5 werkdagen duren voordat jouw terugbetaling is verwerkt.
  • De verzendkosten die zijn verekend bij de bestelling worden niet vergoed door Flaatch. Bedroeg de bestelling €208.45? Dan krijgt de klant €200 teruggestort. De verzendkosten worden dus niet gerestitueerd.
  • Als jouw retourzending om een ​​van de genoemde redenen wordt geweigerd, wordt je binnen 3 werkdagen per e-mail geïnformeerd door onze klantenservice. Wij sturen de geretourneerde artikelen op jouw kosten retour.
  • Als je een artikel op aanvraag bestelt, kun je dit artikel niet naar ons retourneren. Waarom? Omdat dit artikel niet in onze beschikbare voorraad zat en persoonlijk voor jouw werd gekocht. We controleren elk artikel dat op verzoek wordt gekocht grondig voordat het naar jou wordt verzonden.
  • Als je vragen of opmerkingen hebt over het retourbeleid van Flaatch, stuur ons dan een bericht via flaatch@gmail.com 

! Flaatch is niet verantwoordelijk voor verloren producten wanneer klanten producten retourneren.